Skab dit drømmehjem

Området vil formentlig blive kendetegnet ved en stor variation af hustyper, tegnet af forskellige gode arkitekter i samarbejde med huskøberne.
For at gøre det nemt og overskueligt for køberne kan der anvises leverandører af nøglefærdige huse - bæredygtige - og individuelt tilpasset naturen og den familie, der skal bo i huset.Alle tilbydes hjælp og rådgivning af projektets arkitekt Klaus Lange til valg af grund, hustype, indretning osv.
 Ud over de huse, der allerede er på tegnebrættet, har køberne også mulighed for selv at entrere med arkitekter og leverandører af bæredygtige typehuse.Området åbner for mange muligheder for bebyggelse. Bl.a. vil det i de mest kuperede dele af skoven være muligt at bygge spændende og anderledes huse i flere etager på skrænter.

Himmeln-projektet kan henvise til forskellige leverandører, der har udviklet modeller til området. Hvis køberne har specielle ønsker om arkitekter eller husfirmaer kan de få den nødvendige rådgivning - så ønsket om drømmehuset kan opfyldes.